Veličina:
Krafna s glave medvjeda s mačje glave: 260 × 180 × H22mm (veličine jedne čaše: 65 × 75 × H22mm)
Противень u obliku srca: 265 × 185 × В30 mm (veličine jedne čaše: 57 × 50 × В30 mm)
Kvadratni oblik za pečenje: 265 x 185 * 25 mm (veličine jedne čaše: 65 x 65 x 25 mm)
Slatki krug.Samo stavite sastojke u zdjelu i izmiješati ih.
Sljedeći dan on postaje vlažna i ukusni
Čokolada ukras i izgleda vrlo lijepo nakon pečenja.
Materijali i alati (na recept ispada oko 6 krafne "mačka i medvjed")
Cijela jaja 40 g šećera u prahu 40 g, Med 10 g, sol, vanilin umak 2 g
Vrhnja 15 g
U brašno sa niskim sadržajem glutena 48 g, prah od marelica koštice 12 g, kvasac 1 g
Maslac bez soli 40 g
Pospite čokolade, prekrivena bijelim glazuru, maslac (ili maslacem bez soli) po potrebi.
Čokolada crna glazura po želji-boje igle ovisi o situaciji
Obrazac za krafne, zdjela za miješanje SST, gonič za mućenje jaja, Ručka za čokoladu
Prosijte brašno s niskim sadržajem glutena, prah od marelica ulje i kvasac.
1. Pospite kalup uljem ili nježno utrljajte maslac bez soli.
2. Stavite jaja u zdjelu, razbiti ih, dodajte naizmjence šećer, med, vanilin umak, sol i vrhnje i svaki put ravnomjerno miješajte ih umutiti za mućenje jaja.
3. Dodajte biti prosijan brašno sa niskim sadržajem glutena i ravnomjerno izmiješati od centra.To je u redu, ako je sve перемешано ravnomjerno.
4. Dodajte maslac bez soli, rastopljeni do oko 40 stupnjeva, i ravnomjerno ih dobro umutiti za mućenje jaja.
5. Objavite tijesto u vrećicu za ukrašavanje i выдавите ga u pripremljeni obrazac.Mačka teži oko 30 grama, a medvjed - oko 32 grama.Bolje stavite kalup na vagu i stavi ga tamo u vrijeme mjerenja.
6. Staviti u pećnicu, zagrijanu na 180 stupnjeva, i выпекаем oko 12 minuta.Molimo vas, prilagodite boju za pečenje u skladu sa svojim pećnicom.U nekim slučajevima jama može biti закопана.Ako vam ne smeta, molimo koristite prilog za ukras u dužini od 1 cm, kako bi se izvaditi ga.
7. Jednostavno koristite čokolade, erotika puki ukras lica nakon pečenja.Možete slikati mlaznicu za ukras, растопив čokolade olovku i zamijeniti ga ravnalo za kosu.
8. Rastopiti 150 grama vaše omiljene čokolade glazura do oko 40 stupnjeva, перелейте ga u šalicu za puding ili neku drugu dublju posudu manje veličine i objavite pola ili cijelu čokoladu.Nakon toga lice Mačke i medvjed je završio.
9. Rastopiti 150 grama vaše omiljene čokolade glazura do oko 40 stupnjeva i перелейте ga u dublju čašu za puding, na primjer, u kontejner manji, sve sa čokoladom.Kad čokolade glazura ne stvrdne, posuti ga u boji igle i pričekajte dok приготовятся svoje omiljene sastojke.
oblik za pečenje na противне, Aparat za pečenje, kolač od banana, rezač za keks životinja, obrazac za čaše, alati za ukrašavanje kolačića.
1 Naši
Napišite svoje mišljenje
Tehničke karakteristike
Anonymous
Objavljeno na 2022-12-14
Potpuno je odličan proizvod. Ambalaža je lijepa.