Popularni
NOVI Originalni Novi i originalni xc7z010-1clg400cbga-400 SOC cortex-a9 procesor chip Veliko univerzalni mailing listu 0
NOVI Originalni Novi i originalni xc7z010-1clg400cbga-400 SOC cortex-a9 procesor chip Veliko univerzalni mailing listu 1
NOVI Originalni Novi i originalni xc7z010-1clg400cbga-400 SOC cortex-a9 procesor chip Veliko univerzalni mailing listu 0
NOVI Originalni Novi i originalni xc7z010-1clg400cbga-400 SOC cortex-a9 procesor chip Veliko univerzalni mailing listu 1

NOVI Originalni Novi i originalni xc7z010-1clg400cbga-400 SOC cortex-a9 procesor chip Veliko univerzalni mailing listu

59.45 kn

SKU: v45105

Hengchuang Technology Co., Ltd.is smješten u Shenzhen, on ima više od dvadeset godina iskustva prekogranične trgovine, prodaje pribor za telefon, računalna oprema, elektroničke komponente, generičku distribuciju i tako dalje.Iskreno se nadamo početak dugoročne suradnje s vama i postati najveći dobavljač u Kini.Prosljeđivanje: Pošta ePacket, DHL, UPS, FedEx, TNT i još mnogo toga.Kupujte u velikim količinama, mi ćemo poslati kvalitetnu isporuku (besplatno DHL/FedEx/UPS/Yunexpress...) besplatna dostava vrijeme: 1-2 dana.Mi podržavamo mješoviti model, pomiješane boje, pakiranje i koristimo ogromne popuste uz veliko nabavi!

Napomena za kupce: kako olakšati kupnju i osigurati svoja prava i interese, molimo vas, detaljno se upoznajte sa slijedećim sadržajem.Hvala vam za vašu suradnju!

1. Sve proizvode na policama u našoj trgovini ima na raspolaganju (pravi snimanje), zbog velikog broja marki nekim ic-šaljemo ih na modelima.Ako vam je potrebna zahtjevi marki, molimo kontaktirajte odjel za podršku klijentima za potvrdu, ima velik broj inventara, koji nije bio opterećen.Ako ne možete pronaći potrebne elektronske komponente, molimo kontaktirajte naš odjel, možemo pronaći i kupiti neke popularne elektronske komponente za vas!Ako vam je potrebna funkcija PDF podataka svakog elektroničke komponente, molimo, obratite se službi za korisničku podršku, a mi ćemo joj pomoći!

2. Elektronički dijelovi - to je profesionalni proizvodi s visokim tehnološkim sadržajem.Mogu postojati različite marke, pozadine i ambalaže, što može dovesti do razlike u mogućnostima i performansama.Ako ćete neoprezni, to će najvjerojatnije dovesti do pogrešne kupovine komponenti.Da bi se bolje riješiti vaš problem, molimo vas da nas obavijestite marka, pakiranje, položaj noge i sufiks proizvoda koji vam treba, prije nego što kupiti naše komponente!Tako da možemo isporučiti robu točno i brzo.

3. Kako bi spriječili oštećenje ili gubitak robe u transportu, molimo vas da pažljivo provjerite proizvod kada ga primite.Ako postoji bilo kakav problem, molim vas, nemojte se pretplatite na njih!

4. Elektroničke komponente - to su proizvodi sa visokim tehnološkim sadržajem.Ako je vaš električni uređaj pokvari, molimo vas da pažljivo provjerite kvar lanca i komponenti.Kvaliteta proizvoda koje prodajemo, zajamčena.Ako se certifikat jasno je da postoji problem s kvalitetom, molimo vas, kontaktirajte nas na vrijeme i vratite proizvod u obliku u kojem je on (osim posekotina nogu, preuzimanje kositra, koji utječu na sekundarne prodaje, nepravilnog rada kupaca ili štete uzrokovane drugim ljudskim razlozima) (izvana)!

5. Nadamo se suradnji s vama i iskreno uslugu!

Kora mozga-A9.

0 Naši

Napišite svoje mišljenje

Tehničke karakteristike

  • Naziv - POGLAVICA
  • Podrijetlo - Kontinentalna Kina
  • Kompatibilan s - Elektroničke komponente
  • Vrsta opreme - Elektroničke komponente